Vorig jaar deed ik eindexamen en om me extra goed voor te bereiden, volgde ik examentraining wiskunde vwo bij Ex(samen)training. Wiskunde is niet mijn sterkste vak en ik zag ook best wel op tegen het eindexamen. Van mijn docent kreeg ik de tip op examentraining te volgen.

Examentraining wiskunde vwo gegeven door vakdocenten

Het fijne van examentraining wiskunde vwo is dat de lesstof intensief wordt behandeld. Je wordt echt helemaal klaargestoomd voor het eindexamen. Verdieping, meer uitleg en vooral heel veel oefenen en herhalen. Hierdoor blijft de stof beter hangen en is er ook meer begrip. Dat zorgt ook weer voor extra vertrouwen. De training wordt gegeven door vakdocenten die al meer dan 30 jaar voor de klas staan. Zij konden de stof er goed uitleggen en hebben ons goed begeleid. Je krijgt van hun ook een syllabus met daarin de belangrijkste lesstof. Ook geven ze je veel tips en trucs waar je tijdens je eindexamen profijt van kunt hebben. Door de examentraining wiskunde vwo ging ik een stuk relaxter mijn eindexamen in.

En met succes want ik heb mijn eindexamen wiskunde gehaald en ben dus geslaagd, net zoals bijna alle andere deelnemers. De training duurt trouwens 2 dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Hij wordt gegeven in het weekend of in de meivakantie. Meer informatie vind je hier.