Mindfulness in Eindhoven

Mindfulness in Eindhoven is de ideale manier om bewuster met jouw leven om te leren gaan. Door heel Nederland zitten leraren die jouw alles willen leren wat betreft de geheimen van  transcendente meditatie en mindfulness. Voordat ik naar een sessie was geweest, was ik hier een beetje sceptisch over. Iets waar ik al jaren mee loop en waar de huisarts ook geen oplossing voor had, zal ik hierdoor mee leren omgaan? Daar wilde ik beslist meer over weten. Daarom heb ik mij ongeschreven voor een sessie, kijken of het lukt om weer tot mijzelf te komen. Mindfulness in Eindhoven

Mindfulness in Eindhoven, heeft mij inderdaad geholpen

Wat heb ik er veel van geleerd om tot mijzelf te kunnen keren. Als je dit zo leest zal je haast denken van welke sectie ik afkomstig ben, maar niets is minder waar. Door te leren om naar jezelf te luisteren is mijn leven er een stuk beter van geworden. Voorheen kon ik zo blijven hangen in gebeurtenissen van vroeger. Ook bepaalde zaken die nog ver in de toekomst lagen daar kon ik mij ook al bijzonder druk over maken. Sinds ik de cursus Mindfulness in Eindhoven heb gevolgd, geniet ik van het heden en wel met volle teugen.