Fysio nabij Leidsche Rijn is waar ik zeer tevreden over ben. Wanneer je eens naar de website van, fysiocentrumutrecht.nl gaat dan zal je al snel zien wat ik bedoel. Zelf ben ik een springruiter die internationaal wedstrijden rijdt. Helaas ben ik vorig jaar ten val gekomen en ik heb hier een blessure door opgelopen. Omdat ik mij ervan bewust was dat dit niet volledig uit zichzelf zou herstellen, ben ik op zoek gegaan naar professionele hulp. Dit heb ik gevonden bij dit centrum en zij hebben mij ongelofelijk goed begeleid.

 

Fysio nabij Leidsche Rijn

Fysio nabij Leidsche Rijn heeft mij geholpen

Fysio nabij Leidsche Rijn heeft mij erg goed geholpen met mijn herstel. Door op de juiste manier aan de slag te gaan met mijn houding en het trainingsschema. Merkte ik al snel verlichting in mijn rug als ik weer in het zadel kroop. Omdat de therapeut hier in is gespecialiseerd kon er ook een persoonlijk trainingsschema voor mij worden gemaakt.

Gelukkig kon ik de kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar. Maar ook al kon dit niet, dit is wel een investering in je gezondheid. Heb jij ook een blessure of moet je revalideren na een ongeval bijvoorbeeld? Dan raad ik je zeker aan om naar dit bedrijf te gaan.