Bent u op zoek naar een rouwboeket? Dan vindt u deze online bij Afscheid met Bloemen. Wij hebben een ruim aanbod van de meest bijzondere rouwboeketten. Onze boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang. Voor ieder boeket gebruiken wij bijzondere bloemen uit het seizoen. Een uitvaartboeket is uitgevoerd in klassiek wit of in warme tinten die passen bij het bijbehorende seizoen.

Troost aan de nabestaanden

Een rouwboeket geeft troost aan de nabestaanden en toont ook liefde en respect voor de overledene. Met de bloemen brengt u uw emoties over die vaak lastig te verwoorden zijn op een moeilijk moment als afscheid nemen. Een afscheidsboeket helpt u daarbij. Afscheid met Bloemen beschikt over een schitterende collectie van bijzondere rouwboeketten en troostboeketten.

Wilt u een rouwboeket bestellen bij Afscheid met Bloemen?

Wilt u graag een rouwboeket bestellen bij Afscheid met Bloemen? Dan kunt u dit via onze website doen. Hier treft u foto’s van de boeketten die onze bloemisten leveren. In verband met het seizoen kunnen de boeketten iets afwijken van de foto. Een boeket wordt altijd geleverd met een platte onderzijde en is afgewerkt met een lint aan de bloemstelen. Als u voor 12.00 uur een rouwboeket bestelt, wordt deze de volgende dag of op de dag naar keuze geleverd.