Via een extern bedrijf zocht ik naar een beschermkap plexiglas. Dit moest sowieso beschermd worden tegen weeromstandigheden, maar ook tegen stof. Omdat de materialen die we er in plaatsen kwetsbaar zijn, was het uitermate belangrijk hier echt goed onderzoek in te doen. Na wat vragen, via-via werkt toch altijd het beste, kwam ik bij een bedrijf uit die veel mogelijkheden bood op het gebied van beschermkappen. Ik besloot ze te bellen en ze te vragen naar de mogelijkheden. Toen ging het allemaal vrij vlot, omdat ze mij goed wisten te helpen. De materialen mocht ik zelf uitkiezen maar ik werd stevig geadviseerd, waardoor ook dit erg vlot ging.

Een nieuw design, een nieuwe uitstraling

Doordat we nu mooie kappen hebben zie je ook gelijk dat de uitstraling van het bedrijf is veranderd. We hebben veel meer allure gekregen, al zeg ik het zelf. Je ziet dat we professioneel zijn en onze producten waarborgen, dat is iets waar ik ontzettend tevreden over ben. Zo maak je elke keer weer kleine stapjes tot het verbeteren van je bedrijf. Ik vond de service uitstekend en de prijs aantrekkelijk, vandaar dat ik jullie dit bedrijf aanraad. Neem vooral een kijkje op de website.