hapert

Het kan om talrijke redenen zijn dat je als particulier of als bedrijf een aantal goederen moet verplaatsen. Het kan hierbij gaan om een heuse verhuizing, maar even goed kan het zijn dat je spullen naar de stort wilt brengen of objecten naar klanten, afnemers, leveranciers, partners, familie of vrienden wenst te verplaatsen. Welnu, met Hapert bakwagens kun je dit soort klussen eigenhandig vrij eenvoudig uitvoeren. Interessant is dat je bij Hapert deze bakwagens tegen aantrekkelijke tarieven kunt aanschaffen. Vooral als je regelmatig te maken hebt met dit soort goederenvervoer kon dit weleens de optie zijn. In dat geval valt het kopen van zo’n wagen uiteindelijk een stuk goedkoper uit dan wanneer je er telkens een huurt.

hapert

Wat zijn de voordelen van bakwagens?

Natuurlijk zijn er meer wagens waarmee je goederentransport vorm zou kunnen geven dan alleen bakwagens. Feit is echter wel dat bakwagens voordelen bieden die veel andere varianten niet of nauwelijks bieden. Denk hierbij maar aan de volgende aspecten:

• Bakwagens staan bekend om hun grote volume.

• In een bakwagen kun je gerust grote objecten kwijt, zoals machines, apparaten, meubels of transportmiddelen zoals fietsen, brommers en motors.

• In bakwagens is de lading volledig beschermd tegen natuurlijk afval en weersinvloeden zoals regen, sneeuw en ijzel.

• Normaal gesproken mag je een bakwagen besturen als je in het bezit bent van een ‘normaal’ rijbewijs.

• Wanneer je een bakwagen aanschaft, dan kun je hier heel makkelijk een soort bedrijfswagen van maken.