Dakdekkersbedrijf Huissen

Een heftige storm heeft een deel van ons huis beschadigt en daarom hebben mijn vrouw en ik het dakdekkersbedrijf in Huissen ingeschakeld voor hulp. Zij hebben een aantal jaar geleden ook de woning van mijn schoonouders gemaakt, dus wij wisten dat zij een betrouwbare onderneming waren. Door de storm was vooral de achterkant van ons huis beschadigd. Een werknemer van de onderneming kwam bij ons langs om de schade te bekijken. Hij vertelde dat het een lastige klus ging worden, maar dat zijn team het zeker weer kon repareren voor ons. Een dag later kwam hij terug samen met drie van zijn beste werknemers.

Dakdekkersbedrijf Huissen

Vriendelijk personeel

Het personeel van het dakdekkersbedrijf uit Huissen was heel erg vriendelijk. Zij kwamen eerst allemaal een praatje maken met mijn vrouw en mij. Eentje vertelde dat hij al meer dan veertien jaar ervaring had. Het leukste aan zijn werk vond hij het samenwerken met zijn team en dat hij met zijn handen bezig kon zijn. Door de goede samenwerking was de klus al veel sneller klaar dan dat mijn vrouw en ik hadden verwacht. Wij zij heel erg blij dat wij deze onderneming in hebben geschakeld om ons te helpen want zij leveren keer op keer goed werk.