portretfotograaf Utrecht

Omdat ik eigenaar ben van een bedrijf dat voornamelijk auto’s dealt, had ik een foto nodig voor op de website. Het ging dus niet om een leuke of grappige foto maar gewoon een zakelijke foto. Ik ging er al vanuit dat je zo’n foto niet zomaar zelf maakt. Daarom ben ik maar naar een portretfotograaf gegaan. Deze portretfotograaf vond ik door middel van een vragenrondje op het werk.

Ik onthield de tip portretfotograaf Utrecht

Een van mijn werknemers vertelde om Portretfotograaf Utrecht eens te gaan bezoeken. Ik onthield deze tip in mijn achterhoofd en toen ik toevallig in Utrecht was besloot ik hier eens langs te gaan. Ik ging er niet vanuit dat ik gelijk op de foto kon. Hiervoor maakte ik dus een afspraak toen ik bij hun binnenstapte.

Portretfotograaf Utrecht beschikt over juiste apparatuur

Na een afspraak gemaakt te hebben kwam ik op de dag zelf al in nette kleding voor op de foto. Voordat de foto’s geschoten werden vertelde ik over mijn baan etc. Zij paste hierdoor de setting aan van de foto’s door de juiste materialen te gebruiken. Portretfotograaf Utrecht beschikt namelijk over de juiste apparatuur. De foto’s werden op mijn verzoek achteraf opgestuurd. Ik ben overigens erg tevreden met de foto’s. 1 van de foto’s heb ik gebruikt voor op de website. Het zijn perfect gelukte foto’s!