schuldsanering bedrijven kampen

Je bedrijf haalt te weinig omzet en de schulden lopen op. Hoog tijd om hulp te zoeken bij de schulden en dit uit te besteden aan iemand die hier wel verstand van heeft. Dit was mijn gedachtegang toen ik mijn bedrijf financieel naar de afgrond zag gaan. Ook al ben je er als ondernemer emotioneel aan gehecht en wil je er alles aan doen om je bedrijf en je status te redden, moet je aan het eind van de dag reëel blijven en voor jezelf opkomen.

Daarom ben ik aan de slag gegaan met een bedrijf die mij hierbij helpt en wegwijs maakt. Een schuldsanering bedrijf in Kampen heb ik benaderd en gevraagd om mij in dit proces te adviseren. Het bedrijf dat mij heeft geholpen heeft eerst mijn financiële situatie geanalyseerd en daarna de mogelijkheden voorgelegd. Het is niet fijn om dit mee te maken, maar het heeft geen nut om niet voor de gevolgen in te staan als je dit meemaakt. Schulden bouwen zich op en je kan er niet voor verschuilen. Het klinkt nogal beangstigend maar om dit op de juiste manier te accepteren is het noodzakelijk om dit toe te geven en hier ook verantwoordelijkheid voor te nemen.