Mijn ouders wilde graag een mooie vakantiewoning kopen aan de kust om met het hele gezin de zomerperiode aan de kust door te brengen. Het leek mijn ouders handig om samen op zoek te gaan naar een makelaar die hen kon helpen met het vinden van een mooie vakantie woning.

Website van Recreatie Aankoopmakelaar

Nadat we met zijn alle een tijdje op het internet hadden gezocht naar vakantiewoning kopen aan de kust kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Recreatie Aandelenmakelaar. Op de website van de makelaar is onder andere een heel stappenplan te vinden die je samen met je makelaar zou doorlopen om jouw ideale vakantiewoning te vinden.

Erg vriendelijk en voordelige tarieven

De informatie die op de website stond vermeld sprak mijn ouders super erg aan waardoor ze besloten om contact op te neem met de makelaar. Ze werden erg vriendelijk te woord gestaan en erg goed geholpen. Ze hebben binnen een aantal weken een super mooie vakantie woning gevonden aan de kust. De tarieven die de makelaar hanteerde voor de dienst die hij had verleend vonden mijn ouders ook super aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites die zij hadden bezocht. Ze zijn daarom ook erg tevreden over Recreatie Aankoopmakelaar.