Baden

Het is soms een hele opgave om met je vrienden uit te zoeken wat het volgende uitje gaat worden. Gaan we naar Praag of een weekendje Barcelona? Wat je natuurlijk ook kan voorstellen is om een keertje in Nederland te blijven. Ten eerste kan het je veel geld besparen, waardoor je tijdens de trip twee keer lekker in een duur restaurant kan eten ipv een duur vliegticket aan te schaffen. Maar wat kan je eigenlijk in Nederland doen? In Dit artikel gaan we daar nader op in!

Een dagje naar Maastricht

Maastricht is toch wel een stad waar jij en je vrienden toch een keer moet zijn geweest. In Maastricht heerst een leuke sfeer en alles ziet er mooi uit. De straatjes zijn smal en je hebt er een mooi heuvellandschap. Wat je kan ook doen is er een dagje Valkenburg aan vast plakken. In Valkenburg kan je een mooi hotel boeken met spa om vervolgens je avond door te brengen in het casino.

Efteling

Wat je natuurlijk ook kan doen is een bijzonder dagje uit naar Brabant en daar een bezoek aan de Efteling aan vastplakken. De Efteling vernieuwt telkens het park met andere attracties, waardoor het leuk blijft zelfs als je er een keertje bent geweest.

Een dagje naar Giethoorn

Wie nog niet in Giethoorn is geweest moet daar zeker een keer naartoe. Je kan daar eigenlijk overal in de buurt wel een huisje huren om in te verblijven. Vaak krijg je er dan ook een aantal bootjes bij, zodat je mobiel blijft, want ik Giethoorn zijn geen wegen of fietspaden. Je kan je daar alleen bewegen door middel van een boot.

Den Helder

Den Helder is ook een hele leuke plaats om heen te gaan. Je kan hier verschillende museums bezoeken, maar ook een strandwandeling maken, een fort bezoeken of een dagje Texel eraan vastplakken. Hier kan je ook bijzonder overnachten met familie in een van de vele hotels op het eiland!