vakantiepark herfstvakantie

Het is weer de tijd van het jaar. Zomer! Tijd dus om alweer na te denken over een vakantiepark herfstvakantie voordat alles volgeboekt is! Gelukkig zijn er nog genoeg plekken vrij in de kleinere parken.

vakantiepark herfstvakantie

Laat Landal of Center Parcs links liggen!

Als je als Nederlander aan vakantiepark herfstvakantie denkt, denk je snel aan Landal Greenparks, Center Parcs of droomparken. Dat zijn immers alle drie bedrijven met meerdere parken in Nederland. Vaak kun je ook een deal bij ze scoren. Toch missen dit soort grote parken vaak de allure van een echt vakantiegevoel. Dat komt vaak doordat het juist zo’n massale organisatie is. In bedrijven van zo’n omvang staan protocol en procedure centraal en gaat het klantgevoel vaak verloren onder de vele berekeningen en bezuinigingen.

Het is een echte aanrader om eens op zoek te gaan naar lokale vakantieparken welke zelfstandig zijn. Over het algemeen zijn dit soort parken gerund door de lokale bevolking waardoor je veel van de sfeer meekrijgt van de omgeving waar je bent, in plaats van de standaard vakantiepark sfeer. Een lokaal gelegen vakantiepark herfstvakantie biedt vaak ook meerdere verblijfsopties. Denk dan aan tentplekken, caravanplekken, stacaravans en chalets of grote groepsverblijven.

Activiteiten

Op een klein vakantiepark herfstvakantie merk je al snel dat de recreatie veel beter verzorgd is. Er wordt wellicht iets minder aandacht besteed aan animatieteams in sommige gevallen, maar dat is in ruil voor activiteiten en evenementen voor meerdere leeftijdsklassen. Denk dan bijvoorbeeld aan een klimhal voor kinderen, feesten voor jongeren en kajakken voor alle leeftijden.