giftige stoffen

Door mijn nieuwe baan krijg ik te maken met verschillende soorten giftige stoffen. Dat vond ik in het begin best wel spannend, omdat ik daar nog nooit eerder mee in aanraking ben gekomen. Gelukkig werd ik door mijn werkgever heel erg goed voorbereid. Dat vond ik heel erg prettig. Hij gaf gelijk aan dat hij verantwoordelijk was voor mijn veiligheid en dat hij er alles aan ging doen om dat te kunnen garanderen. Hij stuurde mij langs het bedrijf Denios, Dat is een bedrijf wat expert is op het gebied van veiligheid. Zij kunnen advies geven aan mensen zoals mij die onervaren zijn.

giftige stoffen

Wees alert

Tijdens het bezoek aan Denios legde een vriendelijke medewerker mij uit hoe ik met verschillende soorten giftige stoffen moet omgaan. Naast advies bood het bedrijf ook producten aan waarin gevaarlijke stoffen in opgeslagen kunnen worden. Zij lieten mij zien hoe ik kon reageren op nood situaties. Doordat ik zo goed door hen werd voorbereid, was ik ook helemaal niet meer gespannen om met mijn baan te beginnen. Ik had er juist heel erg veel zin in. Mijn baas was blij dat ik al het advies zo snel had opgepikt en ik al heel erg snel zelfstandig kon werken.