Logo-MDG-Solar

Bent u op zoek naar een groene, goedkope energiebron voor uw woning of zakelijk pand en zit u niet te wachten op torenhoge installatiekosten? Dan bent u bij MDG Solar aan het juiste adres!

Tegenwoordig wordt het steeds populairder om zonnepanelen aan te leggen op bijvoorbeeld een eigen woning. De zonnepanelen zijn dan betaald en kosten u niet maandelijks geld. Bovendien wordt veel meer energie opgewekt dan een enkel huis nodig heeft. Deze overtollige energie kan dan worden verkocht aan energiemaatschappijen. U wordt dus leverancier in plaats van afnemer!

Een installatie van zonnepanelen gaat echter niet zomaar. Het is populair om dit te laten installeren door professionals. Echter kunnen de kosten voor de zonnepanelen gecombineerd met de kosten voor de installatie zo hoog oplopen dat het soms wel jaren duurt voordat u het geïnvesteerde geld terug heeft verdiend.

MDG Solar Systems is dan dé oplossing voor u! Het bedrijf is gespecialiseerd in doe-het-zelf zonnepaneel-installaties, en biedt veel keuzemogelijkheid in zonnepanelen. Voor schuine en platte daken en voor zowel bedrijven als particulieren. Voor iedere klant is er wel een oplossing!

De visie van MDG Solar

Het installeren van zonnepanelen en alle rand-onderdelen is natuurlijk geen gesneden koek. Gelukkig heeft MDG Solar daarom ook een uitgebreide aanbod aan tutorials en tips voor het zelf installeren van zonnepanelen. Daarnaast wordt er ook extra ondersteuning aangeboden voor het opstellen van een belasting-constructie waarbij u de overtollige energie doorverkoopt aan een energiemaatschappij.

Vraag dus nu een offerte aan voor een installatie op uw dak en maak onze wereld een stukje groener!